Intenso si je že od samega začetka prizadeval - biti vodilna znamka v svetu optičnih medijev. Zato poleg nenehne skrbi za brezhibno kakovost medijev posveča veliko pozornosti sistemom hranjevanja in embalaži medijev. Intenso je bila prva blagovna znamka, ki je pričela tržiti svoje izdelke v danes najpopularnejših “cake-box” pakiranjih po 25/50/100 in 150 kosov. Da bi zagotovili najnovejše tehnologije je vse osebje Intensa posvečeno inovacijam. Tudi to je razlog, da lahko danes kupite medije Intenso v edinstveni »Kickout« embalaži izdelani v Nemčiji, ki ponuja najvišjo varnost vašim medijem.

Laboratorijska preizkuševalna oprema Intenso s katero nenehno izvajajo testiranja lastnih proizvodov predstavlja vrhunec tehnike in ohranja najvišje standarde njihovih izdelkov.

Nenehen razvoj in predanost njihove nadarjene in dinamične ekipe z občutkom za nove tehnologije so omogočili, da predstavlja danes Intenso na trgu Evrope sinonim za kvaliteto vseh vrst medijev za shranjevanje podatkov.

MP3 in MP4 predvajalniki, USB ključki, spominske kartice in digitalni foto okvirji Intenso zasedajo danes vodilne tržne deleže.

Intenso je ime povezano z odliko!

Za več informacij o družbi in blagovni znamki obiščite spletno stran http://www.intenso.de/