Osebna izkaznica

Transakcijski račun: SKB 03100-1010732243, NLB 02922-0018263543
Pravna oblika: Družba z omejeno odgovornostjo
Sedež: Bratislavska cesta 7, Ljubljana
Davčna številka: SI77390318
SRG: 12288600
Matična številka: 5768756
Direktor: Rok Žnidar
   
   
   
   
Telefon: +386(0)1 586 27 00
Faks: +386(0)1 524 92 27
Splet: www.ram2.si
   
Delovni čas: od 8:00 do 16:00 (ponedeljek - petek)
Maloprodaja in servis: od 7:30 do 17:00 (ponedeljek - petek)
  zaprto (sobota, nedelja in prazniki)

Predstavitev podjetja

Zgodovina našega podjetja sega v leto 1993, ko smo začeli z distribucijo šolskega in pisarniškega materiala. Od takrat naprej smo neprestano širili obseg naše ponudbe, tako da smo danes kot eden od vodilnih slovenskih distributerjev prisotni tudi na trgu zabavne elektronike, mobilne telefonije in telekomunikacijske opreme. Poleg klasične distribucije našim strankam nudimo tudi poprodajne storitve kot so servis in montaže. V sklopu slednjih pokrivamo vse od sistemov toplotnih črpalk za hišno ogrevanje in klime, pa do smart home rešitev. Pred časom smo vstopili tudi na področje medicinske opreme, kjer zastopamo mednarodne proizvajalce z najnaprednejšo tehnologijo in poskušamo doprinesti h kvaliteti in učinkovitosti slovenskega zdravstva.

Kultura in vrednote

Naše podjetje je zgrajeno na treh glavnih stebrih: ljudje, ugled in finančna neodvisnost. Naš cilj je, da vse tri ohranjamo in razvijamo. Prepričani smo, da je najboljši način za to, da vzpodbujamo kulturo poštenosti, učinkovitosti, odkritosti in inovativnosti, za kar je odgovoren vsak izmed nas. V podjetju se zavedamo, da te vrednote niso vklesane v kamen, pač pa jih je potrebno dnevno gojiti in oživljati v naših interakcijah. Ker so zaposleni naša največja vrednost, si moramo vsi skupaj prizadevati za pozitivno delovno okolje, v katerem lahko vsak razvija svoj potencial. V sklopu tega našim zaposlenim puščamo veliko mero svobode, v zameno za kar pričakujemo odgovorno in samoiniciativno delovanje vsakega posameznika. Enotnost in timske sinergije, ki izvirajo v takšnem okolju, so edini način, da lahko našim strankam pomagamo uresničiti njihove cilje – kar je naše glavno poslanstvo.

Vizija za prihodnost

Dolgoročno si želimo še bolj utrditi in razširiti obstoječe poslovne segmente. Za to je pomembno, da ostanemo v koraku z najnovejšim razvojem in da nenehno sledimo hitro spreminjajočim industrijam, s katerimi sodelujemo. Stalno izpopolnjevanje in prilagajanje novim tržnim razmeram sta pri tem bistvenega pomena. Obenem pa moramo ostati odprti za nove poslovne ideje, ki nam omogočajo dodatno rast in skozi večjo razpršenost poslovanja zmanjšujejo dolgoročna tveganja. Za dosego teh ciljev stremimo k temu, da smo poslovno okolje, v katerem si želijo delati najboljši ljudje.

Zaposlitve

V oddelkih trenutno nimamo razpisanih delovnih mest, vendar smo v vseh poslovnih segmentih odprti za prijave kandidatk in kandidatov, ki bi lahko s svojim znanjem in izkušnjami v prihodnosti pripomogli k uspešnosti podjetja. Zato vzpodbujamo vse potencialne kandidate, da nam pošljejo svoj življenjepis in motivacijsko pismo z natančnim opisom svojih dosedanjih delovnih izkušenj in dosežkov na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.