BASEUS Zložljivo stojalo za prenosnik

Naša koda 239999 EAN 6953156201057 Št. proiz. RHLNB034
Novo
Akcija

Izboljšajte kakovost in udobje svojega dela in zabave. Izberite visoko zložljivo stojalo za prenosnik, ki ga je ustvaril Baseus.

Trikotna struktura in vgrajena visoko odporna jeklena pločevina iz mangana povečata stabilnost in odpornost ter preprečita vibracije in zdrs.

Zavzeti primeren položaj v službi pri delu za prenosnikom še nikoli ni bilo tako enostavno. Zložljivo stojalo omogoča nastavitev zaslona prenosnika pod popolnim kotom – ko sedite in tudi ko stojite. Prenosnik postavite na stojalo pod nizkim kotom (25 stopinj), visokim kotom (60 stopinj) ali naravnost, če nameravate delati stoje.

Zahvaljujoč majhni teži in kompaktni velikosti se lahko popolnoma prilega v torbe in nahrbtnike. V zloženem stanju je velik le 1 mm, kar olajša shranjevanje in prenašanje v torbi ali nahrbtniku. Čeprav je majhen (322 x 238 x 11 mm), je njegova nosilnost precejšnja – 20 kg. Primeren je za prenosnike z največjo diagonalo zaslona 16”.

Stojalo lahko uporabljate kjer koli – doma, v pisarni, v šoli. Dobro se obnese, ko delate, gledate filme, igrate igre in imate videokonference.

...prikaži več
PPC brez DDV
30,32 €
PPC z DDV
36,99 €
Osnovne informacije Nastavitev v 3 načinih: nizki, visoki kotni in stoječi
Dodatne informacije Združljiv s prenosniki z zaslonom od 11'' do 16 '', nosilnost do 20 kg
Barva Črna
Material Minimalističen dizajn in trdna struktura, dve zunanji plasti PU, magnetni del v notranjosti, steklena vlakna
Dimenzije VxŠxG [mm] 322 x 238 x 11 mm
Garancija v mesecih 12 mesecev