SL | EN
O Ram 2

Ram 2, d.o.o. je slovenski zastopnik in distributer nekaterih najpomembnejših blagovnih znamk s področja pisarniškega in šolskega programa, tehničnega ter medicinskega programa. Prav tako smo eden večjih servisnih centrov za mobilno telefonijo.

Zgodovina našega podjetja sega v leto 1992, ko smo začeli z distribucijo šolskega in pisarniškega materiala. Od takrat naprej smo neprestano širili obseg naše ponudbe, tako da smo danes kot eden vodilnih slovenskih distributerjev prisotni tudi na trgu zabavne elektronike, mobilne telefonije in telekomunikacijske opreme. Poleg klasične distribucije našim strankam nudimo tudi poprodajne storitve kot so servis in montaže. V sklopu slednjih pokrivamo vse od sistemov toplotnih črpalk za hišno ogrevanje in klime, do smart home rešitev. Vstopili smo tudi na področje medicinske opreme, kjer zastopamo mednarodne proizvajalce z najnaprednejšo tehnologijo in poizkušamo doprinesti h kvaliteti in učinkovitosti zdravstva.
70+ ZAPOSLENIH
600+ POSLOVNIH PARTNERJEV
90+ BLAGOVNIH ZNAMK

Osebna izkaznica

Sedež podjetja

Ram 2 d.o.o.,
Litijska cesta 259,
SI-1261 Ljubljana – Dobrunje
ID za DDV: SI77390318

PE Servis

Bratislavska cesta 7,
SI-1000 Ljubljana

Dodatne informacije

Osnovi kapital 69.271,00 EUR
Lastništvo ZasebnoRegistrsko sodišče Okrožno sodišče Ljubljana
Št. reg. vložka v sodnem registru 12288600
TRR SI56 0310 0101 0732 243
Direktor Rok Žnidar, Marja Prušnik

Naša vizija

Dolgoročno si želimo še bolj utrditi in razširiti obstoječe segmente. Za to je pomembno, da ostanemo v koraku z najnovejšim razvojem in da nenehno sledimo hitro spreminjajočim se industrijam, s katerimi sodelujemo. Stalno izpopolnjevanje in prilagajanje novim tržnim razmeram sta pri tem bistvenega pomena. Obenem pa moramo ostali odprti za nove poslovne ideje, ki nam omogočajo dodatno rast. Skozi večjo razpršenost poslovanja zmanjšujemo dolgoročna tveganja. Za dosego teh ciljem stremimo k temu, da smo poslovno okolje, v katerem si želimo delati najboljši ljudje.

Poslovnik Ram 2
O Ram 2

Kontaktirajte nas

Ponedeljek - četrtek 8.00-16.00
Petek 8.00-15.00