UVI Gear gaming slušalke Wrath

Naša koda 223330 EAN 742377929880 Št. proiz. UVIWRATH
Akcija

PRILAGODLJIVA RGB OSVETLITEV

Preko samo enega gumba lahko preklopite med RGB ali pa utripajočim načinom, šestimi vnaprej določenim barvami ali izklopite osvetlitev.

7.1 VIRTUALNI OBKROŽUJOČ ZVOK

UVI Wrath omogočajo 7.1, ki zagotavlja višjo raven natančnosti in daje konkurenčno prednost v kateri koli igri. S programsko opremo, lahko dodatno prilagodiš 7.1 navidezni zvok in izenačevalnik.

PRIROČEN NADZOR ZVOKA

UVI Wrath vsebuje enostavno dostopen gumb za utišanje mikrofona kot tudi drsnik za nadzor glasnosti, oba pa se nahajata na dnu leve slušalke, za lažji in enostavnejši nadzor.

IZJEMNO UDOBNE

Doživite igranje z ultra lahkimi slušalkami UVI Wrath 7.1, ki tehtajo samo 250 gramov. Ostanite osredotočeni in igrajte dolge ure, brez občutka oteženosti.

KVALITETEN MIKROFON

UVI Wrath 7.1 vsebuje kvaliteten vsesmerni mikrofon, ki predvaja zvok z enakim ojačanjem iz vseh smeri. Mikrofon lahko enostavno vklopite in izklopite s pritiskom na eno tipko na slušalkah. Rdeča lučka na konici mikrofona označuje, ali je mikrofon izklopljen ali ne.

PRILAGODI SVOJE UVI WRATH 7.1SLUŠALKE

UVI Wrath programska oprema vam omogoča prilagoditev drsnikov izenačevalnika, zvočne učinke, mikrofona in virtualneg 7.1 prostorskega zvoka.

RGB osvetlitev

Občutljivost mikrofona -47dB±3dB

-Vsesmerni mikrofon

-50 mm gonilna enota

-USB priklop

-2.1 m dolžina kabla

-Programska oprema

...prikaži več
PPC brez DDV
36,88 €
PPC z DDV
44,99 €
Vrsta priklopa USB žični priklop
Vrsta slušalk nAGLAVNE
Slušalke z mikrofonom Da
Barva Črna
Frekvenčni razpon 20Hz-20kHz
Teža [kg] 0,250
Dodatne informacije 7.1 virtualni obkrožujoči zvok
Garancija v mesecih 24 mesecev